Momenteel aanvaarden wij enkel DRINGENDE afspraken. Dit zijn afspraken die niet kunnen wachten de komende 2 weken. Dit om de social distancing zoveel mogelijk te kunnen handhaven. Uitzonderlijk zullen wij deze periode nodige voorschriften en attesten telefonisch verstrekken en waar kan helpen wij u graag zo veel telefonisch verder ipv op raadpleging. Wij hopen op jullie begrip.

 

Voor elke afspraak voorzien wij een kwartier. U kan kiezen uit een standaard raadpleging of een dringende raadpleging. Dringende raadplegingen komen pas de avond ervoor vrij en dienen voor zaken die geen week kunnen wachten. Dit om tijdig iedereen te kunnen verder helpen. Voor voorschriften van medicatie, bloednames, een vervolgafspraak vragen wij u tijdig een afspraak te maken via standaard raadpleging. Hier kan de wachttijd in drukke periodes tot 2 weken oplopen.
Denkt u toch een langere afspraak nodig te hebben, dan vragen wij u telefonisch een afspraak te maken of een dubbele afspraak te boeken.

Houdt er rekening mee dat het uur van afspraak een richtuur is. Owv omstandigheden kan de consultatie uitlopen, graag uw begrip hiervoor.

Wij aanvaarden geen nieuwe patiĆ«nten. Indien u niet gekend bent in de praktijk verwijzen wij u graag door naar collega’s uit de omgeving.

Bij vragen of problemen met het maken van een afspraak kan u dagelijks het secretariaat contacteren tussen 8u-12u en 15u-18u op 03 481 95 09.
Indien u een arts wenst te spreken, kan u bij contact zien wanneer welke arts bereikbaar is.