Nieuws

Tem 3 april 2020 zijn er geen elektronische afspraken beschikbaar. Wij aanvaarden in deze periode enkel DRINGENDE afspraken. Hiervoor kan u dus enkel telefonisch een afspraak maken. Dit om de huidige maatregelen omtrent het Coronavirus zoveel mogelijk te kunnen respecteren en onszelf als voornamelijk onze patiënten te beschermen. Per uitzondering zullen wij ook tijdens deze periode nodige voorschriften en attesten telefonisch en elektronisch verstrekken. Waar kan helpen wij u ook graag zo veel telefonisch verder ipv op raadpleging. Wij hopen op jullie begrip.

Coronavirus

CORONA-UPDATE 12/03/2020
– Iedereen met een bovenste of onderste luchtweginfectie blijft thuis (ongeacht koorts of geen koorts).
– Indien u KOORTS klachten van de LUCHTWEGEN (hoest, keelpijn, niezen) of maag/darmen, maakt u geen afspraak maar neemt u telefonisch contact op met de huisarts op 03 481 95 09. Kom zeker niet tot aan de praktijk, tenzij anders afgesproken met de arts.
– Er worden geen testen meer gedaan, tenzij in specifieke situaties.
– Ben je thuis omwille van ziekte: vermijd contact met kwetsbare mensen en pas hygiënemaatregelen toe!
– De artsen werken mogelijks met mondmasker, dit om onze patiënten te beschermen.
– Aan onze 65+ patiënten en patiënten met een verminderde immuniteit vragen wij ook om niet-dringende afspraken uit te stellen om het infectierisico zo veel mogelijk te beperken.

 

Neem allemaal jullie verantwoordelijkheid en pas deze maatregelen toe. Enkel op deze manier kunnen we verdere verspreiding beperken en hopelijk spoedig stoppen. #samensterk #oneteam

Voor meer info: https://www.zorg-en-gezondheid.be/uitbraak-coronavirus-covi…

https://www.info-coronavirus.be/nl/ of op de Corona-hotline van de overheid 0800 14 689

Wat kan u doen om besmetting/verspreiding te voorkomen?

  • Was uw handen regelmatig met zeep en stromend water, alcoholgel heeft enkel nut op PROPERE handen.
  • Bedek uw mond en neus bij het hoesten en niezen met uw elleboog en was nadien uw handen.
  • Vermijd nauw contact met personen met symptomen van luchtwegaandoeningen (bijv. hoesten en niezen).

Wat met jouw naaste omgeving?

  • Ga niet op bezoek bij uw oudere familie/kennissen of mensen met een reeds zwakke gezondheid. Zij zijn vatbaarder en hebben meer kans op complicaties waardoor een ziekenhuisopname kan nodig zijn.

Contactmomenten

Opgelet, de balmomenten waarop u de artsen kan bereiken zijn veranderen. Wilt u één van de artsen contacteren, kijk dan bij contact.