ZWANGERSCHAPSRUST DR LIEN

Beste patiënten

Vanaf 16/01/2023 krijgen we in onze praktijk ondersteuning van oude bekende, Dr. Sien Cuppens, ter vervanging van Dr. Lien Joillet.

Dr. Lien voert heden nog deeltijds consultaties uit tot aan de start van haar zwangerschapsrust.

Jullie mogen er op vertrouwen dat Dr. Sien de goede zorgen zal verderzetten.

Vriendelijke groet

Praktijk Dorsel

GRIEPSPUITEN

Beste Patiënten

Op zaterdag 5 november 2022 en zondag 20 november 2022 houden we weer onze jaarlijkse griepprikmomenten in de voormiddag.

Deze zijn weereens op afspraak maar dit jaar kan u ook online inboeken door in het keuzemenu ‘griepspuit’ te kiezen.

Vergeet zeker uw griepspuit niet zelf mee te nemen!

50+ ers met risicoprofiel en 65+ers kunnen voortaan zonder voorschrift een griepspuit ophalen in de apotheek.

Andere patiënten die ook een griepspuit nodig hebben, zoals bijvoorbeeld zwangeren, bellen best eerst naar onze praktijk op 03 481 95 09.

Vergeet zeker je griepspuit niet te bewaren in de koelkast tot een half uur voor je afspraak.

Tot dan!

 

Vriendelijke groet

Dr Lieve, Dr Lien, Dr Magali en Dr Bjarne

 

Nieuwe Huisarts In Opleiding/ HAIO vanaf 1 Oktober 2022

Beste patiënten

Na 1,5 jaar wuiven we onze huidige HAIO Dr. Carolien Drieskens uit. We danken haar voor de goede zorgen en wensen haar veel succes toe in haar nieuwe praktijk te Herenthout.

Hierna verwelkomen we Dr. Bjarne Pijl, een nieuwe collega in opleiding, in onze praktijk voor het komende jaar.

Consultaties die ingeboekt worden na 1 oktober 2022 onder naam van Dr. Carolien Drieskens, komen automatisch in de agenda terecht van Dr Bjarne Pijl.

Warme groeten

Dr Lieve, Dr Lien en Dr Magali

 

 Belangrijke nota ivm met het maken van ONLINE afspraken

Op vrijdag 15 juli 2022 veranderen wij van online agenda. U zal vrijdag 15 juli 2022 vanaf 10u ’s ochtends geen online afspraken meer kunnen boeken in Doctena.
Een afspraak via onze nieuwe agenda MYA, gaat via deze link. 

of via de knop rechts bovenaan “AFSPRAAK NIEUWE AGENDA”.

 

Belangrijke VERANDERING binnen Huisartsenpraktijk Dorsel

Beste patiënten,

Via deze boodschap wensen we jullie te informeren dat vanaf 1 oktober 2022 Dr. Patricia Vangenechten zal stoppen als huisarts. We willen haar bedanken voor de fijne samenwerking en de goede zorg voor haar patiënten, en wensen haar het allerbeste voor de toekomst.

Voorlopig zal er geen extra versterking komen binnen onze praktijk. Gezien onze visie op kwaliteitsvolle en correcte gezondheidszorg, zal de snelle hulpverlening waar we garant voor willen staan, hierdoor niet altijd gegarandeerd kunnen worden.

De patiënten die buiten onze regio (Nijlen) wonen en Dr. Patricia Vangenechten als hun vaste huisarts zien, willen we aansporen om op zoek te gaan naar een nieuwe vertrouwensarts in hun thuisdorp. Een huisarts dicht bij huis zien we als een meerwaarde voor correcte en snelle hulpverlening. Ook voor patiënten die verder wonen en één van de andere artsen als hun vaste arts zien, kan een huisarts dichter bij huis een meerwaarde zijn.

Spreek ons gerust aan op een volgende raadpleging en dan zoeken we samen en tijdig naar een oplossing voor de toekomst. Indien jullie een nieuwe huisarts kiezen, zullen wij jullie medisch dossier elektronisch doorsturen naar jullie nieuwe zorgverstrekker om een vlotte opvolging van jullie behandelingen te garanderen.

Vanaf 1 oktober 2022 zullen wij even gepassioneerd blijven klaar staan voor jullie.

Alvast bedankt voor het vertrouwen en de overvloedige warmte.

Warme groeten,
Team Huisartsenpraktijk Dorsel

Dr. Lieve, Dr. Patricia, Dr. Lien, Dr. Magali

 

Covid-19

Welkom op de site van Huisartsenpraktijk Dorsel.

Bij het maken van een afspraak vragen wij u correct te boeken. Bij symptomen die mogelijks bij Covid passen vragen we om een infectie raadpleging te boeken en in de auto te wachten.

Mogen wij u vragen om bij het betreden van de praktijk nog steeds een mondneusmasker te dragen en afstand naar andere patiënten toe te respecteren.

Indien u een afspraak voor meerdere personen wenst, boek dan voor iedere persoon afzonderlijk een afspraak. Indien u meerdere problemen wenst te bespreken kan het zijn dat de arts u vraagt om een nieuwe afspraak te boeken zodat elk probleem met voldoende tijd kan behandeld worden en wachttijden niet te veel oplopen.

Gezonde groeten,

Vanwege het team van Huisartsenpraktijk Dorsel

 

Patiëntenstop

Sinds 2022 nemen wij vanwege de grote werkdruk geen nieuwe patiënten meer aan.

Gezonde groeten,

Vanwege het team van Huisartsenpraktijk Dorsel